AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın üstünde uyumak

Kahve falında ağacın üstünde uyumak

Kahve falında ağacın üstünde uyumak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde uyumak gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Kahve falında ağacın üstünde uyumak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kişinin tek başına kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağın üstünde uyumak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında deniz üstünde uyumak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulur.

Kahve falında masa üstünde uyumak gönül sızılarının dineceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde uyumak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yol üstünde uyumak sıkıntıların çözüm bulacağına, adını herkese duyuracağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde uyuduğunu görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir