AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç üstünde ev görmek

Kahve falında ağaç üstünde ev görmek

Kahve falında ağaç üstünde ev görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç üstünde ev gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları veya alışılmadık nedenlerle ilgili grupsal çalışmalar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ağacın üstünde ev görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç üstünde ev görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç üstünde oturmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde ağaç görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç üstünde kuşlar görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde uçmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçların üstünden uçmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde yılan görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, zenginliğe delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir