AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin resmini çekmek

Kahve falında denizin resmini çekmek

Kahve falında denizin resmini çekmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, o kapıyı kapatacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, borçlarını bitireceğine, gergin olacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin resmini çekmek gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisi , iyimserliğinizi artırırken, maddi konularda atılımlar yapmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Kahve falında denizin resmini çekmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayın resmini çekmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında kabenin resmini çekmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında ölünün resmini çekmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının resmini çekmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek resmi çekmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, evlatlarının hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kendi resmini çekmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir