AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin resmini çekmek

Kahve falında kabenin resmini çekmek

Kahve falında kabenin resmini çekmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kabenin resmini çekmek gördüyseniz:

  • Uzman kişilerin tecrübelerine kulak vermekte fayda var.

Kahve falında kabenin resmini çekmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında manzara resmi çekmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin resmini çekmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret eder.

Kahve falında ölünün resmini çekmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin resmini çekmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, ondan faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının resmini çekmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi resmini çekmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir