AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi resmini çekmek

Kahve falında kendi resmini çekmek

Kahve falında kendi resmini çekmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi resmini çekmek gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Kahve falında bebek resmi çekmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine inanılır.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin resmini çekmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında ayın resmini çekmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, insanları hak yoluna çağıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin resmini çekmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işarettir.

Kahve falında güneşin resmini çekmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında başkasının resmini çekmek işlerinde bereket olacağına, çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında manzara resmi çekmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir