AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın resmini çekmek

Kahve falında ayın resmini çekmek

Kahve falında ayın resmini çekmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayın resmini çekmek gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Kahve falında ayın resmini çekmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayın fotoğrafını çekmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında kabenin resmini çekmek hayırlı işlerde yer alacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin resmini çekmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, mutluluk bulacağına işarettir.

Kahve falında kendi resmini çekmek eğlenceli mekânlara gideceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin resmini çekmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün resmini çekmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir