AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının resmini çekmek

Kahve falında başkasının resmini çekmek

Kahve falında başkasının resmini çekmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının resmini çekmek gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Kahve falında kendi resmini çekmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün resmini çekmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında kabenin resmini çekmek zenginlik içinde olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işarettir.

Kahve falında ayın resmini çekmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında güneşin resmini çekmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin resmini çekmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek resmi çekmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının resmini çekmek kazancının azalacağına, rızkında ve malından olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir