AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında birini görmek

Kahve falında denizin ortasında birini görmek

Kahve falında denizin ortasında birini görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında birini gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında dağ görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında deniz ortasında yürümek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında denizin ortadan ayrıldığını görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evini denizin ortasında görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında denizin ortasında olmak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasından geçmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir