AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortadan ayrıldığını görmek

Kahve falında denizin ortadan ayrıldığını görmek

Kahve falında denizin ortadan ayrıldığını görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin ortadan ayrıldığını gördüyseniz:

  • Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Kahve falında denizin ortadan ayrıldığını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kendini denizin ortasında görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, tatsızlıklar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında evini denizin ortasında görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında cami görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz ortasında kaya görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işarettir.

Kahve falında denizin ortasında yürümek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak çok kötü günler göreceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir