AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasından geçmek

Kahve falında denizin ortasından geçmek

Kahve falında denizin ortasından geçmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, dinde bilginleşeceğine, parasal krizler yaşanacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasından geçmek gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında denizin ortasından geçmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında yüzmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortadan yarıldığını görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin ortasında balık tutmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin ortasında okul görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Kahve falında denizin ortasında ada görmek bazen fakirlik görüleceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortadan ayrıldığını görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir