AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında olmak

Kahve falında denizin ortasında olmak

Kahve falında denizin ortasında olmak iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında olmak gördüyseniz:

  • Enerji yüklüsünüz.

Kahve falında denizin ortasında yüzmek evlat sahibi olacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında ağaç görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında denizin ortasında köprü görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine alamet eder.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında ada görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ortasında kaya görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında yürümek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kaldığını görmek başarıya ve zafere doymayacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir