AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ortasında yürümek

Kahve falında deniz ortasında yürümek

Kahve falında deniz ortasında yürümek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ortasında yürümek gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Kahve falında denizin ortasında yürümek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Kahve falında deniz ortasında yürümek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında dağ görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında denizin ortasında balık tutmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz ortasında olmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini denizin ortasında görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında ev görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında deniz ortasında kalmak tüm keyfinin kaçacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir