AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kendinden emin adımlar atacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde vapurla gitmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde vapur görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz vapur görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında deniz ve vapur görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında deniz vapuru görmek maddi olarak büyüyeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz vapuruna binmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir