AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında dağ görmek

Kahve falında denizin ortasında dağ görmek

Kahve falında denizin ortasında dağ görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kırılan kalplerin barışacağına delalettir.

Kahve falında denizin ortasında dağ gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Kahve falında denizin ortasında dağ görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında deniz ortasında yol görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında bir ev görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini denizin ortasında görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin ortadan yarıldığını görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, şansının ve bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ortasında olmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında denizin ortasında birini görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir