AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin donmasını görmek

Kahve falında denizin donmasını görmek

Kahve falında denizin donmasını görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük adımlar atacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin donmasını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizi donmuş görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında donmuş deniz görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında donmuş denizde yüzmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında donan deniz görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin donmasını görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donla gezmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında eski don görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir