AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş denizde yüzmek

Kahve falında donmuş denizde yüzmek

Kahve falında donmuş denizde yüzmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, koyu muhabbette kalacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi olarak zarar edeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, iş için gurbete gidileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine alamet eder.

Kahve falında donmuş denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Kahve falında donmuş denizde yüzmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında donan deniz görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi donmuş görmek yüksek tahsil yapacağına, yeteneklerini geliştirmeye işarettir.

Kahve falında denizin donmasını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş deniz görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında köpüklü denizde yüzmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun denizde yüzdüğünü görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir