AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş deniz görmek

Kahve falında donmuş deniz görmek

Kahve falında donmuş deniz görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, zor durumda kalacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, zorluklarının son bulacağına, huzurlu, mutlu olacağına, günaha gireceğine tabir olunur.

Kahve falında donmuş deniz gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin donmasını görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, hanesine güneş doğacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş denizde yüzmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işaret eder.

Kahve falında denizi donmuş görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında donan deniz görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında donmuş deniz görmek ticaret ehli kişi olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında donuz öldürmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında don hediye almak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir