AnaSayfa / Genel / Kahve falında donan deniz görmek

Kahve falında donan deniz görmek

Kahve falında donan deniz görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, ekmeğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında donan deniz gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Kahve falında donmuş denizde yüzmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında donmuş deniz görmek hastalıklarını yeneceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin donmasını görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, namının yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donan deniz görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizi donmuş görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın donu görmek hayır işleri yapacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş ırmak görmek içinin rahatlayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir