AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski don görmek

Kahve falında eski don görmek

Kahve falında eski don görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski don gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, eviniz veya ailenizle ilgili konular ya da arkadaşlarınızla bir araya gelmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

Kahve falında eski don görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işarettir.

Kahve falında mavi don görmek şansın önünün kesileceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında donu düşmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş gölde yürümek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini donla görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının donunu giymek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine yorulur.

Kahve falında donmuş bal görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mor don görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir