AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibinde uyumak

Kahve falında denizin dibinde uyumak

Kahve falında denizin dibinde uyumak her şeyin gönlünce olacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında denizin dibinde uyumak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında denizin dibinde uyumak güzel ameller işleyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalettir.

Kahve falında deniz dibinde olmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin dibindeki taşları görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında denizi dibini görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, daha zengin hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin dibine düşmek işinde en iyisi olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında deniz dibinde ev görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin dibinde yürümek başarılı olacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında denizin dibinde olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir