AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibinde yüzmek

Kahve falında denizin dibinde yüzmek

Kahve falında denizin dibinde yüzmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin dibinde yüzmek gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında denizin dibinde yüzmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, üzüntülü haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz dibinde yüzmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dipte yüzmek ticaret sektörüne atılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzun dibinde yüzmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, huzurun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işarettir.

Kahve falında suyun dibinde yüzmek mutluluğunun da artacağına, darp edileceğine işarettir.

Kahve falında dipten yüzmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir