AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibine dalmak

Kahve falında denizin dibine dalmak

Kahve falında denizin dibine dalmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibine dalmak gördüyseniz:

  • Cazip bazı tekilifler alabilirsiniz veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında denizin dibine dalmak hafif ve iyi hissedeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde dibe dalmak huzurlu bir hayata adım atacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında denize dip dalmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz dibine dalmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında dibe dalmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuz dibine dalmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dip dalmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına inanılır.

Kahve falında suyun dibine dalmak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir