AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde dibe dalmak

Kahve falında denizde dibe dalmak

Kahve falında denizde dibe dalmak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, başarılarının çoğalacağına, destek göreceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında denizde dibe dalmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında denizde dibe dalmak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, iş ve mekan değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin dibine dalmak büyük üzüntüler olacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında denize dip dalmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında deniz dibine dalmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalettir.

Kahve falında havuzun dibine dalmak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında havuzda dibe dalmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet eder.

Kahve falında havuz dibine dalmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dibe dalmak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir