AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz dibine dalmak

Kahve falında havuz dibine dalmak

Kahve falında havuz dibine dalmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, saygın biri olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında havuz dibine dalmak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Kahve falında havuzda dibe dalmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuz dibine dalmak bereket ve huzur getireceğine, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibine dalmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında dip dalmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında deniz dibine dalmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yaşama dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında denizde dibe dalmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun dibine dalmak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize dip dalmak hanesinde bolluk ve bereket olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir