AnaSayfa / Genel / Kahve falında dip dalmak

Kahve falında dip dalmak

Kahve falında dip dalmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, maddi zarara uğrayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında dip dalmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz hızla yerine gelmeye başlayabilir veya planlarınızı hızla uygulayabilirsiniz.

Kahve falında deniz dibine dalmak yeni bir ortama girileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında denize dip dalmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalettir.

Kahve falında havuz dibine dalmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin dibine dalmak yaşanan yokluğun biteceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında dibe dalmak maddi olarak çok rahat olunacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibine dalmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda dibe dalmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde dibe dalmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir