AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin buz görmek

Kahve falında denizin buz görmek

Kahve falında denizin buz görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında denizin buz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz buz görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz gibi denize girmek işlerindeki bereketin kaçacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında buzlu denize girmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu denizde yürümek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu denize düşmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üzerinde buz görmek borçlarının azalacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir