AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üzerinde buz görmek

Kahve falında denizin üzerinde buz görmek

Kahve falında denizin üzerinde buz görmek sonradan da çok üzüleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üzerinde buz gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında buz tutmuş deniz görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, her zaman haklının yanında olacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünde buz görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında denizin buz görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde buz görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında buzlu denize girmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu denize düşmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve buz görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir