AnaSayfa / Genel / Kahve falında sisli deniz görmek

Kahve falında sisli deniz görmek

Kahve falında sisli deniz görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, umutlarını kaybedeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında sisli deniz gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında sisli deniz görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde sis görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında denizi sisli görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğun sis görmek edilen duaların kabul edileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sis ve yağmur görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında sisli görmek büyük paralar kazanacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah sis görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sisli orman görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir