AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sis görmek

Kahve falında siyah sis görmek

Kahve falında siyah sis görmek terfi alamayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işinde aranan biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah sis gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Kahve falında siyah sis görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Kahve falında sis bulutu görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında havayı sisli görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sis ve yağmur görmek dertlerine çare bulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında sis bombası görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında sis içinde kalmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında denizi sisli görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayat standartlarının yüksek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir