AnaSayfa / Genel / Kahve falında sisli bulut görmek

Kahve falında sisli bulut görmek

Kahve falında sisli bulut görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sisli bulut gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Kahve falında sis bulutu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında sisli bulut görmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sis hava görmek aynı karşılığı alamayacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalet eder.

Kahve falında sisli hava görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sisman insan görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet eder.

Kahve falında kar sis görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sisli yol görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sisli yolda araba görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, hayıflanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir