AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi kumlu görmek

Kahve falında denizi kumlu görmek

Kahve falında denizi kumlu görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi kumlu gördüyseniz:

  • Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.

Kahve falında denizi kumlu görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında denizde kum görmek şeref ve haysiyetin artacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden kum çıkarmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve deniz kumu görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum denizi görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına inanılır.

Kahve falında deniz kumu yutmak yeni işlere ve projelere gireceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında deniz kumuna batmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumdan deniz görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir