AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum denizi görmek

Kahve falında kum denizi görmek

Kahve falında kum denizi görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, yorulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kum denizi gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Kahve falında denizi kumlu görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına yorulur.

Kahve falında ıslak deniz kumu görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Kahve falında deniz kum almak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında deniz ve kum görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumlu denizde yüzmek kişinin kazancının artacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kumu yutmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında deniz kumunda yürümek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir