AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve deniz kumu görmek

Kahve falında deniz ve deniz kumu görmek

Kahve falında deniz ve deniz kumu görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında deniz ve deniz kumu gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında kum ve deniz görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kumuna batmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kumu görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında deniz kumu yutmak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı deniz kumu görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında denizin içinde kum görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Kahve falında denizden kum çıkarmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir