AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldırım çarpmak

Kahve falında yıldırım çarpmak

Kahve falında yıldırım çarpmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yeni bir işe gireceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, doyasıya sefasını süreceğine işaret eder.

Kahve falında yıldırım çarpmak gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Kahve falında yıldırım çarpmak hastalıklarını yeneceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldırım şimşek görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işarettir.

Kahve falında yıldırım sesi duymak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında aziz yıldırımuı görmek işsiz ise işe gireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaca yıldırım düştüğünü görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında yıldırım görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir