AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize ulaşmak

Kahve falında denize ulaşmak

Kahve falında denize ulaşmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında denize ulaşmak gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelebilir, birlikte program yapabilirsiniz.

Kahve falında denize ulaşmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hedefe ulaşmak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzüne ulaşmak evinin geçiminin zorlaşacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye ulaşmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında istediğine ulaşmak dolandırılacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında zirveye ulaşmak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yere ulaşmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında kıyıya ulaşmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir