AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyıya ulaşmak

Kahve falında kıyıya ulaşmak

Kahve falında kıyıya ulaşmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kıyıya ulaşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında kıyıya ulaşmak ün ve itibar sahibi olacağına, işlerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında bir yere ulaşmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Kahve falında denize ulaşmak parasının ve makamının artacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istediğine ulaşmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Kahve falında hedefe ulaşmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine ulaşmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında hedefine ulaşmak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir