AnaSayfa / Genel / Kahve falında hedefe ulaşmak

Kahve falında hedefe ulaşmak

Kahve falında hedefe ulaşmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, makam sahibi olacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına inanılır.

Kahve falında hedefe ulaşmak gördüyseniz:

  • Evde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında hedefe ulaşmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kafa dinleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hedefine ulaşmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere ulaşmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne ulaşmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında istediğine ulaşmak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zirveye ulaşmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye ulaşmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına alamet eder.

Kahve falında denize ulaşmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir