AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere ulaşmak

Kahve falında bir yere ulaşmak

Kahve falında bir yere ulaşmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere ulaşmak gördüyseniz:

  • Kararsızlık, belirsizlik veya güvensizlik temaları nedeniyle kendinizi geri çekebilirsiniz.

Kahve falında bir yere ulaşmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zirveye ulaşmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kıyıya ulaşmak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında hedefe ulaşmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret eder.

Kahve falında birine ulaşmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine yorulur.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yakın çevresine fikir danışacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzüne ulaşmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize ulaşmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir