AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye ulaşmak

Kahve falında sevgiliye ulaşmak

Kahve falında sevgiliye ulaşmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, başarıları ile konuşulacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye ulaşmak gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliye ulaşmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Kahve falında hedefine ulaşmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zafere ulaşmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istediğine ulaşmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, parasının ve malının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine ulaşmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında zirveye ulaşmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Kahve falında hedefe ulaşmak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir