AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğine ulaşmak

Kahve falında istediğine ulaşmak

Kahve falında istediğine ulaşmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ağız tadının da kaçacağına, parasının ve makamının artacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, sağlığının geri geleceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi inanılır.

Kahve falında istediğine ulaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Kahve falında istediğine ulaşmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında hedefe ulaşmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kıyıya ulaşmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında zafere ulaşmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında hedefine ulaşmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, refah düzeyinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize ulaşmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere ulaşmak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, işlerinin bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir