AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya telefon düşürmek

Kahve falında suya telefon düşürmek

Kahve falında suya telefon düşürmek başarılı ve kazançlı olacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya telefon düşürmek gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında suya düşen telefon görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu suya düşürmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında suya telefon düşürmek daima afiyette olacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonunun suya düştüğünü görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir