AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu düşürmek

Kahve falında cep telefonu düşürmek

Kahve falında cep telefonu düşürmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu düşürmek gördüyseniz:

  • Çekinmeden yatırımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, anne baba duası alacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu düşürmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir