AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonunu tuvalete düşürmek

Kahve falında telefonunu tuvalete düşürmek

Kahve falında telefonunu tuvalete düşürmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, yüzünün güleceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sabrını zorlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonunu tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonun tuvalete düştüğünü görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonunu tuvalete düşürmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete telefon düşürmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında telefonu tuvalete düşürmek komşular tarafından kötülenileceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette telefonla konuşmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette telefon görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir