AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize saklanmak

Kahve falında denize saklanmak

Kahve falında denize saklanmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında denize saklanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız size çok şey vaat ediyor.

Kahve falında denize saklanmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalettir.

Kahve falında düşmandan kaçmak saklanmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında savaşta saklanmak kötü durumlara düşeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye tabir olunur.

Kahve falında yer altına saklanmak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işarettir.

Kahve falında kendini saklanmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında ağacın altına saklanmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında ormanda saklanmak uzun soluklu bir işe girileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir