AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmandan kaçmak saklanmak

Kahve falında düşmandan kaçmak saklanmak

Kahve falında düşmandan kaçmak saklanmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmandan kaçmak saklanmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında düşmandan kaçmak saklanmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında düşman askerlerinden saklanmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine yorulur.

Kahve falında düşmanından saklanmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmandan saklanmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanlardan saklanmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında korkarak kaçmak saklanmak daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında korkup kaçmak saklanmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Kahve falında birinden kaçmak saklanmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir