AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize para atmak

Kahve falında denize para atmak

Kahve falında denize para atmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında denize para atmak gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında parayı denize atmak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında denize bozuk para atmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize para atmak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk paraları atmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para atmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya bozuk para atmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde para atmak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalettir.

Kahve falında havuza para atmak ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir