AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı denize atmak

Kahve falında parayı denize atmak

Kahve falında parayı denize atmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Kahve falında parayı denize atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerini dikkatle dinlemeli, gelecekle ilgili faaliyetlerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı ilgilendiren bilgiler elde etmeye çalışmalısınız.

Kahve falında parayı denize atmak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sözleri tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize bozuk para atmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize para atmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parayı tuvalete atmak onları tebrik edeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı suya atmak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında dereye para atmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parayı yere atmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir