AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize olta atmak

Kahve falında denize olta atmak

Kahve falında denize olta atmak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize olta atmak gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirisiniz.

Kahve falında denizde olta atmak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize olta atmak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göle olta atmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya olta atmak gergin olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olta atmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük olta görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında olta görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir