AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya olta atmak

Kahve falında suya olta atmak

Kahve falında suya olta atmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, mutlu günler yaşanacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında suya olta atmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Kahve falında suya olta atmak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göle olta atmak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Kahve falında denizde olta atmak ilim ve irfan sahibi olunacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında denize olta atmak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sağlık sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olta atmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oltayla balık yakalamak aksine daha da zorlaştıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir