AnaSayfa / Genel / Kahve falında göle olta atmak

Kahve falında göle olta atmak

Kahve falında göle olta atmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, refah içinde yaşayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göle olta atmak gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Kahve falında göle olta atmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde olta atmak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya olta atmak kişinin gönlünü alacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında olta atmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulur.

Kahve falında denize olta atmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık olta görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına alamet eder.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında balık oltası bulmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir